Genieten van de lekkerste poffertjes

Offerte aanvragen
Ambachtelijk recept
volledig verzorgd
100% tevredenheid

Genieten van de állerlekkerste poffertjes

Iedereen is er dol op, vers gemaakte poffertjes met poedersuiker en een klontje roomboter. De herkenbare poffertjesgeur, de smaak en het gezelligheidsgevoel, dat is pas genieten! Wij maken de allerlekkerste Hollandse poffertjes in onze unieke en authentieke poffertjeskraam. Met onze huisgemaakte en allerlekkerste poffertjesrecept is het écht smullen geblazen bij jou op locatie.

Een poffertjeskraam volledig verzorgd

Wij komen geheel verzorgd bij jou op locatie in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe met onze unieke en authentieke poffertjeskraam. Daarbij zorgen wij ervoor dat jullie kunnen genieten van de verse en de allerlekkerste poffertjes. Dit doen wij inclusief roomboter, poedersuiker, 2 soorten toppings en een medewerker die de allerlekkerste poffertjes voor jou klaarmaakt.

Wanneer je een poffertjeskraam bij ons huurt hoef je je geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat alles voor jou geregeld wordt zodat je nergens naar om hoeft te kijken. Met onze jarenlange poffertjes bak ervaring, het allerlekkerste poffertjesrecept en de 100% tevredenheidsgarantie weten wij zeker dat het smullen gaat worden!

Hollandse poffertjeskraam op jouw evenement

Is het tijd voor jouw eigen knalfeest op locatie? Huur nu een unieke en authentieke Hollandse poffertjeskraam! Onze poffertjeskraam is ideaal voor allerlei soorten evenementen. Wij zorgen voor de opbouw van onze kraam, het bakken en uitdelen van de poffertjes en ruimen alles op locatie weer voor jou op.

Feest in kermisstijl!

Feest vieren in kermisstijl? Huur nu een óf meer van onze kramen voor jouw evenement. Met de kramen van Funworld Poffertjes wordt het genieten én smullen geblazen, niets is leuker en lekkerder dan een oudhollandse poffertjeskraam of een authentieke suikerspinkraam. Binnenkort een succesvol evenement organiseren? Vraag naar de mogelijkheden voor het huren van deze feestelijke kramen in kermisstijl.
Offerte aanvragen

Funworld poffertjeskraam

Nu ook te huren bij Funworld Poffertjes

Naast de poffertjeskramen verhuren wij nog meer kramen met klassieke lekkernijen voor jouw evenement, braderie, feest en meer.
ijskar
Hotdogkraam
Eendjes vangen
Suikerspin/popcorn kraam
Geniet nu van het allerlekkerste ijs tijdens jouw evenement. De ijskar is werkelijk waar geschikt voor elk evenement. Met het allerlekkerste ijs wordt jouw evenement een succes! Onze ijskraam wordt verhuurd inclusief een kar met het lekkerste ijs en een gezellige ijscoman of vrouw.
Genieten nu van een authentieke en Amerikaans klassieker gedurende jouw evenement, de hotdog. Een broodje met een worst, heerlijke saus en een zuurtje. Huur nu de hotdogkraam voor jouw evenement inclusief een medewerker en benodigde toebehoren.
Vergeet de kinderen niet te vermaken gedurende jouw evenement. Vermaak en verblijd de kinderen met het eendjes vissen, een bekend kermisspel waarbij de kinderen kans maken op te gekke prijzen. Huur nu het eendjes vissen voor jouw evenement en maak indruk op de kids!
Wat voor evenement het ook is, met een suikerspinkraam is het altijd smullen geblazen! Met de lekkerste suikerspinnen en popcorn in zoet en zout zorgen wij voor de allerlekkerste lekkernijen tijdens jouw evenement. Huur nu de suikerspinkraam voor jouw evenement.

Praktische informatie

Inzetbaarin

Drenthe
Groningen
Friesland
Flevoland
Overijssel

Ideaal voor

Verzorgingstehuizen
Bedrijfsfeesten
Verjaardagen
Schoolfeesten
Openingen

Op

Gas
Electra

Kosten

Vanaf €300,- ex. voor 2 uur
Vanaf €400,- ex. voor een dagdeel

Soorten

Poffetjeskraam
Poffertjeskar
Poffertjesfiets
Poffertjes evenementen kraam

Geheel verzorgt 

Roomboter
Poedersuiker
Diverse soorten toppings
Prullenbakken
Servertjes
En een gezellige medewerker

Wil je Genieten van de lekkerste poffertjes?

licensepushpinsmile